O nama

O nama

SEE Smart

SEE Smart d.o.o. je firma čije sjedište se nalazi u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

SEE Smart se bavi uvozom, distribucijom, ugradnjom i održavanjem uređaja i sistema za pametne kuće.

Potaknuti idejom modernog načina života, te mogućnostima i uštedama koje pružaju sistemi i uređaji koji se ugrađuju u sve vrste stambenih i poslovnih objekata u razvijenim zemljama svijeta, odlučili smo da približimo i dovedemo u upotrebu takav način života građanima Bosne i Hercegovine.

Ono što SEE Smart čini drugačijim jeste pristupačnost koja podrazumijeva formiranje paketa usluga u skladu sa klijentovim potrebama i mogućnostima.

Ugradnja i održavanje

Garancija na radove

Pristupačne cijene

Moderan način života

Mogućnost formiranje paketa usluga

Ugradnja u sve vrste građevinskih objekata

VIZIJA

Vizija SEE Smart

Promovirati i približiti stanovništvu Bosne i Hercegovine prednosti savremenog načina života, te omogućiti našim korisnicima kvalitetan, brz i siguran način kontrole i upravljanja električnih uređaja objekta, bilo da je on stambenog, poslovnog ili nekog drugog tipa, čime postajemo prepoznatljiv brend na BH tržištu.MISIJA

Misija SEE Smart

U nastojanju da upoznamo BH tržište sa novim tehnologijama koje se tiču upravljanja, nadzora i kontrole električnih uređaja u stambenim, poslovnim ili bilo kojim drugim objektima, SEE Smart tim profesionalnim pristupom vrši usluge ugradnje, servisiranja i podrške pametnih sistema za Vaše objekte.

Visoki standard kvalitete omogućit će Vam laku primjenu i kontrolu naših sistema, a samim tim vama omogućiti kontrolu nad svim željenim električnim uređajima objekta sa bilo kojeg mjesta na planeti uz pomoć vašeg telefona ili tableta.

Ugradnja

Sistemi se ugrađuju na već postojeću električnu instalaciju. Pametni uređaji rade na principu WI-FI kontrole koja se vrši pomoću aplikacije na vašem telefonu ili tabletu.

Podrška

Podrška našim klijentima je dostupna tokom 24 sata svakog dana u sedmici, a naš tim je uvijek spreman uraditi potpuni hardware&software servis. Garancija na svaki proizvod SEE Smart sistema traje godinu dana.

Kontrola

Kontrolu vaših pametnih uređaja i sistema možete vršiti na više načina. Kontrola se može odvijati putem aplikacije, govornih sistema (Google Echo, Amazon Alexa) ili putem GSM mreže (pozivom) a sve u zavisnosti od zahtjeva i želje klijenta.

Imate pitanje?

Vaša pitanja možete postaviti putem:

Naši korisnici

Izjave naših korisnika